Faciliteiten

Hindernismateriaal

Bij beide rijbakken en bij de longeercirkel kan gebruik gemaakt worden van hindernismateriaal. Er zijn voldoende staanders en balken om flinke rij cavaletti te rijden of een leuk parcousje te bouwen.


Longeercirkel

Omdat in beide rijbakken niet gelongeerd mag worden in verband met het behoud van de bodem is er een longeercirkel aangelegd. Deze biedt met een diameter van 18 meter voldoende ruimte om uw paard te trainen. De longeercirkel is voorzien van een All Weather bodem met polyvlokken.

Faciliteiten


Wanneer u een stal bij ons huurt is gebruik van alle faciliteiten inbegrepen. Hierbij vertrouwen wij er op dat iedereen zijn steentje bijdraagt om het terrein netjes te houden.


Binnenbak

We beschikken over een binnenbak van 21 x 42 meter. Deze is voorzien van een bodem opgebouwd uit verschillende lagen puin met een toplaag van Stresan Kirchhellener Zand aangemengd met een Stresan vlokkenmengels. Deze bodem is ontworpen om de juiste grip en vering te bieden voor uw trainingen.


Buitenbak

Tevens stellen we een ruime buitenbak van 22 x 55 meter ter beschikking. Ook deze bak is weer opgebouwd uit verschillende lagen puin, is gedraineerd en voorzien van Stresan Kirchhellener Zand.


Zadelkamer

Bij iedere stal hoort een zadelkast, deze is terug te vinden in de zadelkamer. Iedere zadelkast beschikt over een zadelsteun en oplegger, zodat jij hier al jouw spullen kwijt kunt. Jouw eigen zadelkast is afsluitbaar, daarnaast wordt de gezamenlijke zadelkamer afgesloten tijdens de laatste ronde.


Wasplaats

Binnen is een ruime wasplaats aangelegd met een zwenkarm. Ook buiten is er een zwenkarm geïnstalleerd.


Kantine

In de stal bevindt zich een (onbemande) kantine waar je vrijblijvend gebruik kan maken van de koelvriescombinatie, waterkoker/koffiezetapparaat en het zitje.  Wij vertrouwen erop dat de gebruikers de kantine netjes achterlaten.


Trailerstalling


Beschik je over een eigen trailer, dan bieden wij de mogelijkheid om deze op ons terrein op de daarvoor aangewezen plek te stallen.


Toegang

Ons pension is dagelijks tussen 07.30 en 22.00 uur vrij toegankelijk. Om 22.00 uur wordt er een laatste ronde gelopen waarna de stallen worden afgesloten.