Verzorging

 

 

Verzorging

De paarden worden door ons gevoerd en buitengezet. 'S middags worden de paarden door ons binnengezet en nogmaals gevoerd.

 

Enten

De paarden moeten 1x per jaar geënt worden tegen Influenza. Dit wordt collectief gedaan in verband met lagere kosten en daarnaast kunnen wij op deze manier garanderen dat ieder paard dat bij ons gestald is naar behoren geënt is waardoor de risico's zoveel mogelijk beperkt zijn.

Ontwormen

Ook dit gebeurt collectief volgens een zorgvuldig samengesteld ontwormingsschema dat in samenwerking met een dierenarts is opgesteld. Een van de onderdelen hiervan is een jaarlijks herhaald mestonderzoek.

 

Speciale verzorging

Soms heeft een paard speciale of extra verzorging nodig, hierbij kan gedacht worden aan een blessure of verwonding. Mocht u geen tijd hebben om deze zorg te dragen is in overleg veel mogelijk.

 

Bij accuut optredende ziekteverschijnselen nemen wij direct contact met u op. Mochten wij de verschijnselen niet vertrouwen nemen wij daarnaast zo snel mogelijk contact op met de door u gekozen dierenarts.

 

 

Een paard blijft natuurlijk een dier en dieren hebben weleens extra aandacht nodig. Mocht een dier niet goed in orde zijn wordt er een dierenarts ingeschakeld, uiteraard wordt de eigenaar ook meteen ingelicht.

 

 

Copyright © Stal ter Denge All Rights Reserved